3XN søger erfaren projekterende arkitekt

Opdateret 22.05.17

3XN søger erfaren projekterende arkitekt med min. 5 års erfaring. Som 3XN’s nye projekterende/skitserende arkitekt vil du blive en del af professionelt engageret team, der ligesom dig brænder for at skabe god arkitektur.

Vores forventninger til dig

Vi prioriterer, at du har min. 5 års erfaring med skitsering og projektering. Derudover er du en kyndig bruger af Rhino som skitseringsværktøj og Revit som projekteringsværktøj. Du har gode engelskkundskaber og det er en fordel, hvis du har kendskab til tysk eller fransk.

Vi forventer, at du kan håndtere en til tider travl hverdag, og er god til at indgå i teamwork. Vi lægger desuden vægt på, at du er initiativrig, har sans for detaljer, kvalitet og design og er god til at tage et selvstændigt ansvar i dit arbejde.

Hvad kan vi tilbyde

Vi kan byde på et job i en spændende, international virksomhed, hvor ambitioner og resultater belønnes. Lønnen fastsættes efter kvalifikationer/overenskomst.

Din ansøgning

Send os en motiveret ansøgning med referencer (max 2MB) til job@3xn.dk, hvor du forklarer, hvorfor du er den ideelle kandidat til stillingen. Skriv ’Ansøgning – Projekterende arkitekt’ i emnelinjen. Ansøgninger behandles løbende.

Tiltrædelse snarest.

Ansøgningsfrist: 31.05.2017