Forretningsudvikling

Arkitektvirksomhederne er under pres. Konjunkturer, teknologispring, konkurrence, kundekrav og meget mere presser vores branche. Det er derfor nødvendigt at arbejde med forretningsudvikling og igangsætte nye strategier for håndtering af marked, kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, organisering mm.

Dette arbejde vil DANSKE ARK gerne understøtte og vi har derfor i vinteren 2009/2010 igangsat et projekt med det formål at udarbejde et samlet koncept for forretningsudvikling til brug i medlemsvirksomhederne. Til at hjælpe med dette indgik DANSKE ARK et samarbejde med Hildebrandt & Brandi, en rådgivningsvirksomhed med speciale indenfor strategi og forretningsudvikling.

Med afsæt i en grundig analyse og kortlægning af vilkår og udfordringer for forretningsudvikling for arkitektvirksomhederne, er der udarbejdet et skræddersyet koncept til forretningsudvikling for DANSKE ARKs medlemsvirksomheder.

Konceptet består af:

 

icon pdf  Læs pixien om konceptet her (OBS: det tager et kort øjeblik før dokumentet åbnes)

Siden senest redigeret af sn den 2010-11-29

Kommentarer (0)

Log ind på MIT DANSKE ARK for at skrive din kommentar. Alle kommentarer vises her på siden. Mail til DANSKE ARK sendes til info@danskeark.dk


Printed 22 okt 2016 fra http://www.danskeark.dk/Medlemsservice/Kompetence/Forretningsudvikling.aspx

Kontakt

Lars Emil KraghChefkonsulent, forretningsudvikling
mail 
lek@danskeark.dk
tel  32 83 05 10
tel  51 67 15 54