FAQ

Vi skal i gang med medarbejderudviklingssamtaler (MUS), men mangler værktøjer til dette. Kan DANSKE ARK hjælpe?

Svar: DANSKE ARK stiller en række MUS værktøjer til rådighed for medlemmerne. MUS materialet består af en MUS vejledning, et samtaleskema samt et konklusionsskema. Du kan finde materialet her.
Hvis du ønsker et mere vidtgående redskab, der understøtter strategisk kompetenceudvikling i virksomheden har DANSKE ARK i samarbejde med konsulenthuset Competencehouse udarbejdet et webbaseret redskab - Kompetenceplatformen. Det kan du læse mere om her

Vi ønsker at oprette en erhvervsPhD eller benytte os af lignende støtteordninger, men vi er i tvivl om hvordan vi kommer videre?

Svar: DANSKE ARK har kontaktdata til Højteknologifonden samt Forsknings- og Innovationsstyrelsen og kan desuden være behjælpelige med at videreformidle kontakt til en række forskningsinstitutioner. Hvis du vil vide mere kan du kontakte vores konsulent på Kompetenceområdet.

Hvor finder vi de gældende regler for brug af efteruddannelsesmidler?

Svar: Overenskomsten indeholder regler, der omhandler brug af efteruddannelsesmidlerne. Du kan læse mere her.

Vi overvejer at igangsætte et lederudviklingsforløb for en af vores nye partnere, kan DANSKE ARK anbefale nogle kurser?

Svar: DANSKE ARK har i samarbejde med Akademisk Arkitektforening udviklet et brancherettet lederkursus LKVV, Ledelse i Kreative Vidensvirksomheder. 35 partnere/ledere har allerede været igennem forløbet, der varer 8 måneder og afsluttes med en eksamen. Læs mere om lederforløbet på Akademisk Arkitektforenings hjemmeside her.

Vi ønsker at igangsætte en udviklingsproces i virksomheden, men ved ikke hvor vi skal starte. Har DANSKE ARK nogle forslag til hvordan vi griber processen an?

Svar: DANSKE ARK har i samarbejde med rådgivningsvirksomheden Hildebrandt&Brandi udviklet et koncept for forretningsudvikling til arkitektvirksomhederne. Konceptet er enkelt at gå til og kan bruges i forbindelse med det virksomhedens løbende strategi- og ledelsesarbejde. Konceptet består af en værktøjskasse, en seminarrække og en række konsulentpakker til procesfacilitering i virksomheden. Læs mere om konceptet og de enkelte tilbud her. 

Siden senest redigeret af sn den 2012-06-29

Kommentarer (0)

Log ind på MIT DANSKE ARK for at skrive din kommentar. Alle kommentarer vises her på siden. Mail til DANSKE ARK sendes til info@danskeark.dk


Printed 28 sep 2016 fra http://www.danskeark.dk/Medlemsservice/Kompetence/FAQ.aspx

Kontakt

Lene EspersenDirektør, cand.oecon.
mail 
le@danskeark.dk
tel  32 83 05 01
tel  23 27 69 26