Gør samfundsansvar til en del af daglig drift

DANSKE ARK holdt i september 2011 en workshop om rapportering for virksomheder der har tilsluttet sig FNs Global Compact (GC) om håndtering af samfundsansvar.

På workshoppen præsenterede Tine Lange fra rådgivningsfirmaet Responsible Assets* resultaterne af en undersøgelse af en håndfuld danske arkitektvirksomheders GC-rapportering. Den vigtigste pointe er, at man med fordel kan integrere håndteringen af samfundsansvar i virksomhedens daglige drift. Deltagelse i GC bør opfattes som et naturligt element i virksomhedens aktiviteter og rapportering knyttet hertil bør være en del af virksomhedens samlede kommunikation.

icon pdf  Læs Tine Langes referat af mødet her 

DANSKE ARK vil fremadrettet ligge en strategi for det videre arbejde og i 2012 vil der blive afholdt endnu en workshop. Det er ligeledes planen at etablere et netværk for DANSKE ARK medlemmer der arbejder med Global Compact. Interesserede kan kontakte Bæredygtighedskonsulent Mikael Koch på mail her.
Siden senest redigeret af mk den 2011-09-30

Kommentarer (0)

Log ind på MIT DANSKE ARK for at skrive din kommentar. Alle kommentarer vises her på siden. Mail til DANSKE ARK sendes til info@danskeark.dk


Printed 25 sep 2016 fra http://www.danskeark.dk/Medlemsservice/Baeredygtighed/Virksomhedens-samfundsansvar/CSR-En_del_af_daglig_drift.aspx

Kontakt

Peter Andreas SattrupChefkonsulent, bæredygtighed
mail 
pas@danskeark.dk
tel  32 83 05 15
tel  26 36 38 12