White arkitekter A/S

White Arkitekter A/S - Den Franske Have
White arkitekter A/S

Den Franske Have

White Arkitekter A/S - Højvang Miljølaboratorium
White arkitekter A/S

Højvang Miljølaboratorium

White Arkitekter A/S - Kanten
White arkitekter A/S

Kanten

White Arkitekter  A/S - Kanten
White arkitekter A/S

Kanten

Kong Haralds Park
White arkitekter A/S

Kong Haralds Park

White Arkitekter A/S - Søparken
White arkitekter A/S

Søparken

Om  White arkitekter A/S

”Hos White er det vigtigt for os at være kontekstuelle arkitekter. Med det mener vi, at steder interesserer os! For os er arkitektur ikke en simpel disciplin, men et meget komplekst og spændende stykke arbejde og snarere end at pålægge en stil på forskellige steder og klimaer søger vi konstant det unikke som udgangspunktet for en arkitektonisk idé.

Tilstedeværelse af krop, storhed og modstand er et grundlæggende element i vores arkitekturopfattelse. Vores tilgang kan beskrives som en fortælling om nordisk arkitektur - et kommunikativt udtryk, hvor bygningerne fortæller historier.

Vores hensigt er at fusionere stedets kvaliteter med det programmæssige aspekt i en symbiose baseret på et stærkt arkitektonisk koncept udtrykt i et enkelt, moderne og præcist sprog. Hver opgaves kompleksitet håndteres gennem studier af rum, lys, struktur, detaljer, materialer og teknikker.

Projekterne skal udtrykke og forene det sensuelle, poetiske og eventyrlystne med det pragmatiske og præcise - både i detaljen og de konceptuelle ideer. Denne metode forbinder projekternes hovedgreb med deres detaljer og skaber en stærk sammenhæng mellem proces og syntese.”

White arkitekter A/S er et datterselskab af White arkitekter AB, som blev grundlagt i 1951 af Sidney White. White er i dag Skandinaviens største arkitektvirksomhed med opgaver såvel i hele Skandinavien som internationalt. Vi beskæftiger over 700 medarbejdere fordelt på 9 afdelinger i Sverige og 3 i Danmark - København, Næstved og Holeby på Lolland. Derudover har vi projektkontorer i London og Oslo.

White er en medarbejderejet koncern. Målet med denne ejerstruktur er at øge medarbejdernes engagement og samtidig skabe kontinuitet i selskabets udvikling.
White arkitekter A/S er medlem af Danske Arkitektvirksomheder og direktionen i Danmark består af Frans Andersen, Adm. direktør, Erik Skytte, Teknisk direktør og Morten Vedelsbøl Kreativ direktør.

 

Kontakt

White arkitekter A/S
Njalsgade 21 G,
2300  København S
tel  33324491
E-mail 
Standard, Ordinær med ansatte

FILIALER

+ White Arkitekter København
+ White Arkitekter Holeby
+ White arkitekter Næstved

Personer

+ Indehavere/
ansvarlig ledelse
Beskæftigede i alt:  65

Printed 07 feb 2016 fra http://www.danskeark.dk/Medlemsindex/Companies/White-arkitekter-AS.aspx