Kan nye bygherrer kun læse om jeres gamle projekter?

lokalarkitekten

På det nye danskeark.dk findes beskrivelser af hver enkelt medlemsvirksomhed. Beskrivelserne kom fra den gamle hjemmeside. Mange er forældede eller slet ikke udfyldt. Gør jeres virksomhedsbeskrivelse attraktiv med en opdatering via MIT DANSKE ARK!

Med åbningen af MIT DANSKE ARK har samtlige medlemsvirksomheder fået adgang til at redigere egen virksomhedspræsentation på danskeark.dk.  Brug muligheden til at opdatere beskrivelsesteksten så de mange daglige bygherrebesøg på danskeark.dk skaber interesse for at indgå aftale med jeres virksomhed.

Læg også billeder på!  Den nye billedkarrusel på forsiden viser på skift alle de billeder, der er uploadet til de enkelte medlemssider. Hver gang forsiden af danskeark.dk indlæses – eller der klikkes på det store logo øverst til venstre - starter et nyt show med 15 billeder.  Når bygherren klikker på et billede føres denne direkte til virksomhedens egen præsentation.

Her bidrager en inspirerende tekst til interessen. Fortæl om konkrete opgaver, der samtidigt kan vises med op til 6 billeder på sidens egen karrusel. Brug dernæst funktionen Arbejdsområder til at vise hvilke opgavetyper der arbejdes med.

Alle medlemsvirksomheder har fået login tilsendt den 13. juni i e-mail til virksomhedsrepræsentanten.

Kommentarer (0)

Log ind på MIT DANSKE ARK for at skrive din kommentar. Alle kommentarer vises her på siden. Mail til DANSKE ARK sendes til info@danskeark.dk


Printed 23 okt 2016 fra http://www.danskeark.dk/Alle_nyheder/Virksomhed/2012-07-11-bygherre-kun-laese-om-gamle-projekter.aspx

Kontakt

Paul K. JeppesenChefkonsulent, cand.scient.pol.
mail 
pkj@danskeark.dk
tel  32 83 05 08