”Velkommen på forsiden”

I nogle sammenhænge er det ikke forbundet med noget godt at havne på forsiden. Anderledes er det hos DANSKE ARK.

Udviklingen og færdiggørelsen af vores hjemmeside www.danskeark.dk har været en langvarig og byrdefuld proces. Undervejs har vi for eksempel måttet skifte leverandør. Mange medlemmer har undret sig over situationen og udtrykt deres utålmodighed eller kritik over for sekretariatet undervejs. Det er formentlig kun en ringe trøst, at fortvivlelsen på sekretariatet ikke har været mindre.

Det er nu helt underordnet, hvad der er årsag til forsinkelsen, bare resultatet er blevet godt. Og det synes jeg, at det er.

Vi har i denne uge udsendt et ekstra nyhedsbrev som appetitvækker og i går modtog alle medlemmernes ”virksomhedsrepræsentanter” information om, hvorledes man kan oprette sig selv og sine medarbejdere i ”MIT DANSKE ARK”.

Jeg vil ikke her gå i detaljer med fordelene ved de nye faciliteter men blot pege på et par elementer: Virksomhederne har nu adgang til at oprette eller forbedre deres profiler på sitet. Ud over en frit formuleret tekst er der mulighed for at markere virksomhedens primære arbejdsfelter eller kompetencer og desuden personalisere det yderligere med logo og fotos af virksomhedens værker eller produkter.  Dermed får de mange bygherrer og andre kunder, som søger arkitekter på nettet, en langt bedre mulighed for at finde et direkte match i forhold til deres behov.

Ydermere vises de mange fotos løbende på forsiden af www.danskeark.dk, så de besøgende hele tiden får ny inspiration til samarbejdspartnere via hjemmesiden. Det gør sitet levende og flot.

Endelig er det længe savnede JobInfo tilbage i en ny og stærkt forbedret version.  Blandt andet med match, så de jobsøgende omgående får mail når der oprettes en ny jobannonce.

Jeg håber, at medlemmerne med det samme vil gå i gang med at udnytte de nye faciliteter, og at man vil få gavn af de forbedrede profileringsmuligheder.

”Velkommen på forsiden”.


Kommentarer (0)

Log ind på MIT DANSKE ARK for at skrive din kommentar. Alle kommentarer vises her på siden. Mail til DANSKE ARK sendes til info@danskeark.dk


Printed 26 sep 2016 fra http://www.danskeark.dk/Alle_nyheder/Ugens-Fokus/Kopi af 2012-06-14_Ugens_Fokus.aspx

Kontakt

Lene EspersenDirektør, cand.oecon.
mail 
le@danskeark.dk
tel  32 83 05 01
tel  23 27 69 26